Factura fiscala

Factura fiscala este un document contabil OBLIGATORIU pentru orice tip de companie conform legislatiei din Romania. Atunci cand ai o afacere la inceput de drum sau te zbati sa iti duci afacerea la urmatorul nivel, facturile fiscale ar trebui sa fie ultimul lucru la care sa te gandesti sau care sa te puna pe ganduri. Acest tip de documente trebuie setate de la bun inceput si mentinute in ordine perfecta, in dosare arhivate pe perioade, pentru ca ele trebuie pastrate pana la 10 ani de zile pentru prezentarea in fata organelor abilitate.

Daca pana acum nu ai avut un sistem bine pus la punct in acest sens si te-ai lovit de probleme, timpul nu este pierdut! In Romania a aparut cel mai profesional si avansat sistem de facturi fiscale online si el se numeste FACTURIS ONLINE. Software-ul de facturare si stocuri este simplu si usor de gestionat, destinat afaceristilor muncitori, care isi doresc organizare, ajutor, facilitate si profesionalism.

Citeste totul despre facturare online

Facturis online este un sistem foarte simplu de accesat, de oriunde, de pe orice device, cu un cost lunar extrem de convenabil si cu o echipa in spate foarte bine pregatita, ce pune pe primul loc afacerea ta si interesele tale.

Tocmai din acest motiv de curand au lansat un nou website menit sa iti faciliteze experienta de facturari online si gestiune stocuri online. Noul website pune accent pe simplitate si transparenta, informatiile iti sunt accesibile de oriunde, cu un simplu click si acum ai o viziune mai clara asupra tuturor beneficiile pe care le ai precum client constant Facturis Online. Acest soft de facturare si gestiune stocuri, cel mai bun in domeniu, se adreseaza atat contabililor independenti, cat si firmelor de contabilitate, persoanelor juridice cu focus pe afacere si celor care isi doresc un sistem foarte simplu de folosit, chiar si pe drum, de acasa sau din mijlocul activitatii zilnice.

Factura fiscala emisa prin Facturis Online

  • Poti crea un look profesional pentru factura ta fiscala, sa alegi ceea ce te reprezinta dintr-o gama mai larga de template-uri
  • Poti sa personalizezi facturile fiscale prin adaugarea unui logo sau a unui motto
  • Poti adauga date de contact, website sau numar de telefon
  • Poti salva sub forma de draft o factura, sa te intorci la ea mai tarziu
  • Poti salva factura in format PDF sau poti trimite pe email
  • Poti marca factura drept achitata si sa urmaresti lunar incasarile sau platile in asteptare
  • Poti crea mai multe facturiere, cu diferite serii, pentru o organizare mai simpla a activitatii
  • Poti sa iti salvezi clientii uzuali si sa ai mereu la indemana datele lor, doar cu un simplu select, nu sa le scrii de fiecare data
  • Poti salva anumite produse/servicii pe care stii ca le vinzi mereu, pentru o completare rapida a facturii

Afla aici ce trebuie sa contina o factura fiscala, facturi fiscale online, emitere factura fiscala

Facturis Online este un program de facturare cu o reputatie impecabila si o experienta extinsa in domeniu. Un astfel de serviciu, la un pret foarte accesibil, te poate ajuta foarte mult sa iti organizezi afacerea, dar si incasarile si implicit intreaga activitate. De la o simpla factura fiscala, pe care o emiti corect, o gestionezi corect, o trimiti la timp de oriunde, o arhivezi si o stochezi cu facilitate de accesare oriunde, o urmaresti la incasare si o trimiti clientilor rapid, te poate ajuta ENORM in cresterea business-ului si a perspectivelor.

Expertii de la Facturis Online stiu cata munca si pasiune este in spatele unei afaceri. Voi munciti pentru crestere, echipa Facturis Online munceste pentru voi! Acum te poti convinge singur cat de simplu este, aici gasesti detalii preturi sistem facturare si gestiune online , intra acum si convinge-te cat de mult te poate ajuta acest soft!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*